Yetim Bürosu

Evla Kıyafet Yardımları

“Bir kimse, akrabasından veya başkasından olan bir yetimi, yetim kendisini kurtarana kadar uhdesine alsa, o kimseye Cennet vacip olur.” [Ravi: Hz. Adiyy Ibni Hakem (R.A.)]

🔵Yüce Allah’ın Kuran-ı Kerimde birçok yerde işaret ettiği ve peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) in de sık sık hatırlattığı yetim çocuklar tüm ümmetin sorumluluğundadır. Bizlerde Evla İnsani Yardım Derneği olarak; sizlerle bu yükümlülüğümüzü paylaşıyor ve elimizin ulaşabildiği tüm yetim kardeşlerimizi giydirmeye devam ediyoruz.

🌐 Türkiye, Afrika ve Bangladeş’te bulunan profesyonel ekibimizle bu hayır yolcuğunda sizlere vesile olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz.

🔵Arakan Kamplarında insani ihtiyaçların en temel olanlarına dahi; ulaşmakta güçlük çeken kardeşlerimizin arasında şüphesiz en mazlum ve korunmaya muhtaç olan çocuklarımız. Ailesini kaybetmiş sayısız yetimi tek tek özenle giydiren ekibimiz; sizlerin bağışlarıyla yüzleri güldürmeye devam ediyor.

🔴 Sizlere bu hayra ortak olmak isterseniz bize ulaşabilirsiniz.

📹 Baştan sona kadar yapılan işlemleri video ve resim olarak kaydediyor ve sizlere Whatsapp , Bip yada telagram üzerinden (talebiniz doğrultusunda) gönderiyoruz.

📞Sizlere sadece bir telefon kadar yakınız. 📞

 

EVLA İNSANİ YARDIM DERNEĞİ

ULUSLARARASI İNSANİ YARDIM KURULUŞU

Alsancak Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi 7/B Etimesgut /Ankara

☎️ Evla İletişim Hattı: +90530635 9026  – +90530 635 9126

Sosyal Medya hesaplarımızı takip ederek faaliyet ve projelerimizden haberdar olabilirsiniz

🌐 Web Sitemiz: www.evla.org.tr

Facebook Sayfamız

🔍 https://www.facebook.com/evlaorgtr

 

Instagram Sayfamız

🔍 @evlaorgtr  @evlamedya

 

🔻Youtube Sayfamız 🔻

www.evlatv.com

#evla #evlamedya #yetim #yetimgülersedünyagüler #yetimçocuklar  #yetimler  #yetimhane #yetimgiydirme #yetimgiydir #arakanyetimleri