Ahsen OPŞİN Akika Kurbanı

Kesene İbadet, Yetime Candır. Kurban Evla’dır.

Kurban, İslam dininde önemli bir ibadet ve yardımlaşma geleneğidir. Moğolistan’da yaşayan ihtiyaç sahibi Kazak ve Duha Türkleri için kurban bağışında bulunarak, onların sevinçlerine ortak olmak ve ihtiyaçlarını karşılamak açısından büyük bir fırsattır. Kurban, paylaşma ve dayanışma ruhunu yansıtan bir ibadettir ve bu nedenle diyoruz ki Kurban Evla’dır.

 

Kurban, Allah’a yakınlaşmak ve O’na kulluk etmek için yapılan bir ibadettir. Aynı zamanda ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek, onların yüzünü güldürmek ve sevinçlerine ortak olmak da önemlidir. Kurban bağışında bulunmak, insanların hayatına dokunmak, sevgi ve hoşgörüyü yaymak açısından çok değerlidir.

Moğolistan’da yaşayan ihtiyaç sahibi Kazak ve Duha Türkler için kurban bağışında bulunarak, onların hayatlarını kolaylaştırma ve sevinçlerine ortak olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz.

Kurban Evla’dır çünkü Kurban, paylaşma ve dayanışma ruhunu yansıtan bir ibadettir ve ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek, onların hayatını kolaylaştırmak ve sevinçlerine ortak olmak da insani bir görevdir.

Evla İnsani Yardım Derneği olarak Adak, Akika ve Şükür Kurbanlarınızı başta yurtiçi olmak üzere Afrika, Asya ve Moğolistan keserek ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz.

Rabbimiz tüm hayır sahiplerinden de razı olsun.

EVLA İNSANİ YARDIM DERNEĞİ

ULUSLARARASI İNSANİ YARDIM KURULUŞU

Alsancak Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi 7/B Etimesgut /Ankara

☎️ Evla İletişim Hattı: +90530635 9026  – +90530 635 9126 +90530 635 9226 +90530 699 EVLA

❣️Sosyal Medya hesaplarımızı takip ederek faaliyet ve projelerimizden haberdar olabilirsiniz.❣️

 

↗️Web Sitemiz

www.evla.org.tr

 

Etiketler:

#evlainsaniyardımderneği #kurban #kurbanbağışı  #kurban #adak #akika #şükür #afrika #keşfet #bangladeş #moğolistan #uganda #insaniyardım #yardımkuruluşu #adakkurbanıkesendernekler #afrikadakkurbanı #video

 

 

evlainsaniyardımderneği,kurban,adak,akika,şükür,afrika,keşfet,bangladeş,moğolistan,uganda,insaniyardım,yardımkuruluşu,kurbanbağışı, video